Tallet 4 ble kvelden tall.

                 Det var hyggelig å treffe igjen gamle klassekamerater. Det er 4 år siden sist og alle mann har rundet 40 år og litt til. Hva passer da bedre enn en 4 rettes middag. Mye drikke og god mat endte med en sein kveld eller var det tidlig morgen. Klokken ca kl 04:00 reiste de hjem.

                 Gårsdagens 4 rettes middag har sitt opphav i verdens største kokebok, Google.com.


-Forrett-
Kaldrøkt laks og syrnet kremost med et dryss av
friske eplebiter, syrlig sylteagurk og ristede paranøtter og valnøtter.




-Mellomrett-
 Ovnsstekt lår av kje krydret med oregano, salt/pepper og sitt sitron 
med tilhørende salat av hermetisert grillet paprika, vårløk, frisk kruspersille, finhakket hvitløk
 og sitronsaft fra frisk sitron.



-Hovedrett-
Langstekt oksesteik som etter steking har ligget i salt/krydderlake,
 for og oppnå et saftig og mørt resultat. 
Ovnsbakte rotgrønnsaker og fløtegratinerte mandelpoteter.
 Det hele toppes med en hjemmelaget fløtesaus med bringebæreddik.
 Hjemmelaget tyttebær- og aroniasyltetøy hører også med.



-Dessert-
Bringebærpudding med vaniljekesam og egenproduserte bringebær.
Sausen ble Karis bringebærsaft som jeg har tilsatt frisk sitron. 



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aroniasyltetøy min nye favoritt.

Verdens sunneste chips?

Slik får jeg store georginer.