Tallet 4 ble kvelden tall.
Det var hyggelig å treffe igjen gamle klassekamerater. Det er 4 år siden sist og alle mann har rundet 40 år og litt til. Hva passer da bedre enn en 4 rettes middag. Mye drikke og god mat endte med en sein kveld eller var det tidlig morgen. Klokken ca kl 04:00 reiste de hjem.
Gårsdagens 4 rettes middag har sitt opphav i verdens største kokebok, Google.com.
Gårsdagens 4 rettes middag har sitt opphav i verdens største kokebok, Google.com.
-Forrett-
Kaldrøkt laks og syrnet kremost med et dryss av
friske eplebiter, syrlig sylteagurk og ristede paranøtter og valnøtter.
-Mellomrett-
Ovnsstekt lår av kje krydret med oregano, salt/pepper og sitt sitron
med tilhørende salat av hermetisert grillet paprika, vårløk, frisk kruspersille, finhakket hvitløk
og sitronsaft fra frisk sitron.
-Hovedrett-
Langstekt oksesteik som etter steking har ligget i salt/krydderlake,
for og oppnå et saftig og mørt resultat.
Ovnsbakte rotgrønnsaker og fløtegratinerte mandelpoteter.
Det hele toppes med en hjemmelaget fløtesaus med bringebæreddik.
Hjemmelaget tyttebær- og aroniasyltetøy hører også med.
-Dessert-
Bringebærpudding med vaniljekesam og egenproduserte bringebær.
Sausen ble Karis bringebærsaft som jeg har tilsatt frisk sitron.
Kommentarer
Legg inn en kommentar