Delvis improvisert bursdagskake
- 6 års kaka -
Utgangspunktet var min mors sukkerbrødoppskrift (24 form)
som jeg tilsatte litt kakao.
5 egg
175 g sukker
1,5 ts bakepulver
175 g mel
2 ss kakao
5 ss vann
40 min i 175 grader
Første lag.
Dynket med hjemmelaget kakao
Karis hjemmelagede bringebærsyltetøy
Piano vaniljekrem
Norske blåbær
Andre lag.
Mellomlaget dynkes med kakao.
Litt mer bringebærsyltetøy.
Sjokoladekrem (1/3 l fløte 2 ss o'boy, 1/2ss kakao, 2/3 plate hakket kokesjokolade)
Hegnas bringebær.
Topplaget dynkes og settes på.
Dekkes med sjokoladekrem.
Hjemmelaget marshmallow fondant er noe gris å lage,
men når lokket legges på er det vært strevet.
Med 10 tallet på plass var kaka klar til servering.
Ett stykke smaksopplevelse.
Ute var det "snøkake" med 10 lys.
Kommentarer
Legg inn en kommentar