Korpssurr til alle.
Høstens korpssnurr.
Snakket forleden dag med min bakermesterkontakt og hun hadde sett forrige snurr-innlegg, da jeg rullet og delte opp snurren. Hvorfor rulle, når du kan snurre, sa hun. Med luftbevegelser forøkte hun å lære meg snurring. Så da øvde jeg meg på snurring og snurret meg igjennom alle de 140 snurrene jeg lagde. De ble som folk flest, ingen er like.😊
Korpssnurr
3 kg mel
1/2 kg sukker
1/2 kg melange
2 liter helmelk
3 pk. gjær
1 ss. bakepulver
1/2 ss kardemomme
Deigtransporten gikk fint fra Hegna til Kongsgårdsmoen.
Første deig.
Andre deig venter på tur.
Den glade "bakergutt".
Pensles med egg fra Hegnahønene mine.
Første levering til utsalget.
Nå skulle det være nok snurr til både korps, hjelpere og publikum.
De siste ble solgt etter konserten.🎶
Kommentarer
Legg inn en kommentar